SOOOOOOL

ÄNTLIGEN, nu mår jag som bäst. Solen har ju lyst med sin frånvaro men nu är den framme:) Har legat och gottat mig såklart. Får ju passa på, vi är ju inte så bortskämda med det här precis;)

Heja kycklingarna!!

Medans jag stod och diskade efter middagen så började självklart matchen och missade ju då även målet. Va fan mamma, det är match..då ska man inte kolla på sjukhusprogram och absolut inte sätta mig på diskning preciiiis just då. Men nu sitter jag iaf bänkad framför tvn och kollar:) Men i lugn och ro?? Åh nej inte då, har en hund som är helt galen och ska busa och han förstår, eller vill inte förstå vad tyst och lägg av betyder. Får väll ta och busa med han när det är halvlek eller paus eller va det nu heter, att man aldrig lär sig:P

Och man hör ju att det är skottar som är på besök..säckpipan spelar fint över planen;) Sicken stämning och gisses vad spelarna måste bli peppade där på plan:D
Nej nu ska jag titta på fotbollen och inte sitta här:)

ojj, 2 - 0 där, HEJA KYCKLINGARNA!!:D


Ut i regnet

Nu ska jag ge mig ut på promenad frivilligt med min lilla prins. Det öser ner men känner att jag måste ha luft..undrar nu vad jag fan jag tänkte med egentligen;)



Puss på dig min prins..



Matte vill du hångla..



hahah, nej absolut inte!

Nej, nu går jag och min slickepott ut i regnet:)

Ännu mer vill ha..

Suck, gick och kärade ner mig i dessa bootsen nu med från din sko. Är det något jag behöver så är det ett par bra skor i höst och vinter. Nu ska jag bara få med mig mamma ut i affärerna med;) hahah, nej men skulle vara bra att ha ett par, snygga som få med:)


Kläder är mitt knark, min drog

Varför vill man alltid ha så mkt?? Har gått och förälskat mig i några av monkis kläder nu och det gillar jag inte alls för har ju inga pengar:P








En jacka som jag mer än gärna värmer mig i höst med


Hur mysig är den inte??




Allt är ju hur snyggt som helst till ett par tajta jeans eller ett bar leggins. ÅHH, vill ha!!

Morning

Morning där, förkylningen verkar inte vilja ge med sig så sitter och hostar och snorar även denna morgon. Fick iaf i mig lite frukost och sitter nu och kollar på "Anne på Grönkulla". Finns det någon underbarare film?? Nej, tror knappast det. Hon har lyckats charma mig helt och alla i filmen har sånna underbara personligheter. Kan knappt vänta tills det nya avsnittet imorgon:)




Farligt, farligt



Choklad är farligt, Noblesse är farligare

lite av sommaren i bildväg



Åkte till Dyrön med familjen för att hälsa på lite släkt:) HEEEELT underbart där!



Kan inte göra annat än att älska utsikten för deras hus



Tyckte denna va lite rolig:)



Färjan på väg hem.





Cykelfestivalen intog lilla samhället:P Fredag kväll innebar självklart utgång och Rydell & Quick uppträdde. Grymma är dom och sån jäkla fart i låtarna.





Och nej, ingen jazz vi lyssnade på;)





hahah, jag och min pojk<3



På förfesten fredan
Foto: Sofia



Jag och ida påväg till mega tältet där kvällen skulle spenderas med vänner, skratt och skaka rumpa:) Vädret kunde varit bättre dock, men det  öste ju inte ner iaf:P
Foto: Sofia



Utgång till tältet öven på lördagen:) här är tim, jag och Viktor. Mina old classmates



Åkte till Borås med Ida en kväll för att äta på Thai silk (världens bästa thairesturang) och kolla på Salem Al Fakir som skulle uppträda:)



Jag matchar väggen ganska snyggt, eller?;)



Salem Al Fakir!!!!







Mobilen tar inte dom bästa bilderna men ögonblicket var iaf inte fel här:)



GRYMMA KILLAR!


la bloggen lite vid sidan om..

Har inte haft något direkt att skriva om här på ett tag, men har ju inte suttit inne hela dagarna för det så har inte dammat igen totalt.

heheh, sitter och kollar på "ja, vi elsker hollywood!" och det är grymt underhållande. Dom är ju inte lika pantade som några i danska-/svenska- och norska hollywood fruar men underhåller fortfarande:)

Blir nog sitta framför tvn resten av kvällen och bara ta det lugnt, precis som jag gjort hela dan;)

Kommer nog en liten bildbomd snart med:)


RSS 2.0