Svensk sommar..

Ja, den svenska sommarn har kommit med besked. Regn, regn och åter regn. Och SVIN kallt. Nej usch, nu vill jag utomland och ligga och gotta mig i solen och kunna gå i shorts och linne eller en fin klänning långt in på natten utan att behöva frysa sönder.

Ligger ist och gottar mig mig i sängen hos min pojkvän med datan i knäet:) Sen ska vi fixa något att äta och efter det bänka oss framför tvn och kolla på halmstad - IFK. Får se vad som händer ikväll..tänker iaf inte sätta ett hårstrå utanför någon dörr!

vill ha..

åhh..suktar efter ett par ray ban aviators. Så grymt snyggt är det.Guldbågar och svart glas ska det va! Kollat in dessa två syggingar:)




home sweet home

Kom hem från syster igår kväll och har inte gjort mkt sen dess. Solat  och fixat några saker. Blir till att göra mig iordning nu för ikväll blir det grillfest i alingsås:)


mini



När jag och syrran va ute och promenerade igår så tyckte vi att marken rörde sig, precis som små stenar hoppade runt på stigen. Det visade sig att det var jätte små grodor som precis börjat ta sig utanför dammens trygga vatten. Så söta! Och jag må ha stora händer men inte så gigantiska som på bilden..grodan är så mini:)


Onsdag 14 Juli



Syster jagade upp mig vid 7 idag och det va lättare sagt än gjort:P Vi satt och spelade buzz igår till halv ett så fick ju inte mina 8 timmar så hon fick kämpa. Iaf, vid 8 var vid barnmorskan. Syster skulle göra tester och lyssna på hjärtljuden från bebisen i magen och åh vad stolt jag kände mig:) Kan inte riktigt förstå att hon ska bli mamma.
Efter det åkte vi hemigen och tog det lugnt men bestä

Helsingborg

Sitter hos min syster nu i Helsingborg och gottar mig i soffan:) Vi tog en promenad när jag kom hit och efter det drog vi till Väla för att gå i affärer. Hittade massa men köpte inget trots rea. Blev bara glad när min storlek inte fanns i ett plagg..hur sjukt är inte det??:P Men är stolt över mig och fick ju sparat mina pengar isf:)

Snart blir det mat här och så får vi se vad som händer resen av kvällen.

Packar

Åkte iväg till min pojkvän vid 4 för att mysa. Vi gick till pizzerian och åt och efter det gick vi en skön promenad. Kändes dock som att jag inte skulle få behålla maten och så fick jag skoskav, mellan tårna. Går i ett par grymma flippflopps som tränar rumpaoch lår lite extra när man går. Dom är riktigt bra då jag får träningssvärk när jag gått i dom:)

Kom nyss hem efter att ha pussat min prins hejdå för imån åker jag ner till syster och Helsingborg:) Saknar henne och det ska bli riktigt kul att bara få vara vi två. Tjejsnack, promenader, shopping och bad:) Ska bli jätte kul! Men problemet är att jag kommer ha för mkt kläder med mig..ska bara vara borta i tre dagar och har med mig kläder för typ en vecka..om inte mer:S Får ta och se över min packning lite tror jag;)


Underbara kärlek




Så himmla gulligt:) Klart det ska vara en guldkyss! Skönt med att se dom (han) vissa sina känslor och inte vara sådär tråkig bara för att det är tv och en jäkla massa media runt. Älskar att hon blir så generad med, kan inte bli gulligare än såhär:) Kärleken är underbar!

SPANIEN!!!!



Så sjukt skönt att Spanien vann igår då. Trots att jag höll på dom:P tror det är bläckfisken som är magisk på något sätt, helt klart!;) Men dålig match ändå tycker jag..trodde det var bollen man skulle sparka på och inte varandra:S Filmningar hela tiden och det gula kortet åkte upp hela tiden. Vad blev det..14 gula och ett rött?? Fult spel killar, skärpning!

Nej nu blir det frukost på verandan, mamma va borta i affären och köpte färska frallor förut med..mums!:)


SPANIEEEEN



Spanien måste vinna! Men bara för att jag håller på dom så kommer dom säkert att förlora..brukar vara så:/ Får väll hoppas på en förändring på den punkten och att bläckfisken Paul har rätt:)

HEJA SPANIEN!:D hahah

IGEEEEEN



ÅÅHHHHHH..vill ta studenten igen. Det va så sjukt jäkla kul så det finns inte. Saknar verkligen allt! Verkligen allt man gjorde i slutet var så sjukt roligt men det dumma var att det var då man lärde känna fler med, avskyr sånt. VILL TA STUDENTEN IGEN, om och om igen!!

powernap

Finns det något skönare än att ta sig en powernap mitt på dagen?? Nej, tror inte det! Vädret tar dö på mig (åska påväg=världens huvudvärk), så ska lägga mig här på soffan och vila lite så man är på topp för att se finalen ikväll:)

Ny halsduk



Mamma och hennes man Åke kom hem idag från Skottland efter en vecka där. Dom hade med sin en sån passande present till mig som jag kan ha här i denna ljuva värmen här..en halsduk;) hahah! Men älskar den, helt underbar. Den är ingen äkta burberry men den är i äkta cashmere. Helt underbar till hösten och vintern!

Söndag 11 juli

Känner mig riktigt duktig. Gick upp ur sängen vid 10 idag, gjorde frukost, hämtade tidningen och sen städade jag och min man huset:) Måste ju vara fint nu när mamma och hennes man kommer hem. Dom har varit i Skottland i en vecka med några kompisar och bilat, whisky älskare som dom är;) Ska bli skönt att få hem dom trots att det har varit hur skönt som helst att vara ensam hemma.

Får se vad som händer senare..blir troligen sola och springa i vattenspridaren med vovven så man kan svalka sig lite. Har 30 grader här nu och det är huuuur kvavt som helst, avlider nästan.

menmen, nu ska jag fixa tidningarna så dom ligger i rätt ordning när mamma ska läsa dom:)

namnsdag



Hahah, min mormor är ju för söt! Hon ringde förut och grattade mig på min namnsdag. Hon bor ju i Göteborg och såg att dom flaggade utanför scandinavium, hon började undra varför så hon gick till almanackan för att kolla om det va någon kunglig som hade namnsdag. Och så såg hon att det va Andrea:D Så gulligt!!
Hon sa det att det var kanske inte mig de flaggade för men för henne kommer jag alltid att vara en prinsessa:)

Grattis alla Andreaor där ute:)

Lördag 10 Juli



DÖD! Brukar vanligtvis gå upp vid halv 11, 11 på morgonen men imorses fick jag gå upp kl. 9 för att jag och min pojkvän skulle till iväg och fira hans mamma. Så tog med mig vovven och drog till deras husvagn som står på landet. Där fikade vi, grillade och njöt av solen:) Kärlek till detta vädret!

Ikväll ska jag och pojkvännen laga mat och kolla på fotboll:) Sova tidigt ikväll med, får sluta gå och lägga mig på nätterna och vakna sent, dagarna bara försvinner.

Fredag 9 juli

ja, så har jag startat en blogg. får se hur det går men ska komma med uppdateringar så ofta jag kan:)
hahah, tror min pojkvän skrattar åt mig nu..men han sa ju att jag skulle starta en;P
aja, here we go!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0